Ren tomat-lykke!

Kan du huske, at jeg under Distortion holdt noget gril tam tam, hvor jeg fandt nogle små fine smagsløse tomater? Dem syltede jeg jo og resultatet så sådan her ud. Processen var ikke lang og besværlig og kompliceret og nedern og åndsvag, og glæden var dejlig og herlig og skøn og lækker!

I et rengjort sylteglas kylede jeg de fine små (dumme) smagsløse tomater. Lagen bestod af helt almindelig lagereddike, hindbærsirup, lidt sukker og et par laurbærblade. Boble boble boble, hen over tomaterne i glasset, køle køle køle, og så skal jeg da lige love for at smagen trådte så kraftigt frem i tomaterne, at man næsten fik tårer i øjnene af ren tomat-lykke!

6 thoughts on “Ren tomat-lykke!

 1. foodfanatic

  Hvor ser det bare smukt ud. Og god ide med at få dem brugt på den måde. Hvad bruger du tomaterne til bagefter? Jeg gjorde noget lignende. Frugterne på mit mors blommetræ sidste år smagte ikke af noget som helst, men endte som den lækreste blommemarmelade.

  • Louise von Magius

   Tak skal du have!
   Jeg bruger dem i salater, til tomatsaucer til pasta + pizza, til bruschettaer, til div. kød + fisk + skaldyr ja det er vel kun fantasien der sætter grænser for brugen!
   Lyder lækkert med blommemarmelade!!

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s